ANKENERGYMETODEN

ANKHENERGYMETODEN


HEALING,EN MYCKET GAMMAL BEHANDLINGSFORM.

( Kurser & behandlingar hålls nu på HEART KEY, Göteborg)  

Som ung fick jag en dag höra att jag hade helande händer och förstod inte så mycket mer då. Men efter många års studier av alternativ medicin & behandlingsformer förstod jag vilken kraft vi alla har. Idag har jag därför integrerat en verksamhet med både Kinesiologi och healing i mitt eget företag.

 

Ett företag där jag nu kan  jag hjälpa andra människor att må bättre hälsomässigt på alla sätt och vis.


  • Med hjälp av en unik kombination av Kinesiologibehandling och energiarbete finns idag en mycket kraftfull behandlingsform att ta del av.


  • Utifrån klientens egen högre vilja hjälper jag till med att avlägsna trauman och obalanser i klientens samtliga kroppar.


  • Att fysiska obalanser / sjukdomar först manifisterar sig i de icke fyskiska kropparna har länge varit kännt inom kinesiologin.


  • Att då på ett tidigt stadium själv bli uppmärksam på obalanser i egenhälsan är värt mycket.

Här nedan följer några trevliga recensioner och uttalanden om några av mina tidigare behandlingar runt om i Sverige;


"  Verkligen fantastiskt! Tack så mycket för en underbar kväll 😀

Hej ! Stort Tack för en fantastisk magisk kväll ! Djupt tacksam och glad ! Jag vaknade upp i morse och då kom den första tanke attacken ..... men den nådde inte ända fram till hjärtat ❤. Tanken gled undan och så kom en ny tanke och försökte men den lyckades inte heller att koda in sig !! Dörren var låst och blockerad fantastiskt 🙏🙏🙏🙏 jag tackar och bugar och känner mig ämtligen fri skrattar ifrån hjärtat och mitt inre bubblar av glädje ! Stort stack än en gång 🌹♥💫😃 finaste vän vi är så glada över att ha fått träffa dig ! Sänder massor av ljus och kärlek till dig. Louise och Tommy


" Det var magiskt! Tack så mycket för en otrolig kväll! ⚡️💜⚡️


Tack Hans. En otrolig kväll som gav mersmak. Ser fram mot nästa gång.


Verkligen fantastiskt! Tack så mycket för en underbar kväll 😀


" ... jag testade det i samband han hade föreläsning här i Ronneby av de dolda kunskaper av människans historia som kommit fram bl a genom tolkning av sumeriska lertavlor.

Jag fick en jättefantastisk energi med vibbar och bilder som verkar påverka fortfarande.

Jag är ofta väldigt hög och ännu klarare i min vision. Dessutom kommer det nya "galna" ideer till. Så för mig blev det kanon ,föreläsningen var också givande."  Raisa U " Jag rekommenderar detta varmt. Efter behandlingen upplevde jag bl.a. att jag blev piggare och att jag fick mer energi. Och under behandlingen fick jag i mitt inre uppleva att jag faktiskt var i någon form av slummer dvala. En fantastisk behandling och upplevelse !

Anne-Liese Solväverskan Andersson Och jag så tacksam efter din behandling ✨✨💖✨

Tack Hasse ✨✨💖✨ "" Britt-Marie Styffe Andersson Haha, ja det kan jag intyga!😄 Tack för igår, fantastisk behandling!👍💖 "Anne-Liese Solväverskan Andersson "Har du någon hälsofråga och är lite nyfiken , så missa inte detta fantastiska erbjudande om dropp in på fredag 11-13 ! Jag rekommenderar detta varmt 😊✨ "" Ja jag var en av dom lyckligt lottade idag som fick Ankh Energy 💖 ! Det var en häftig upplevelse och jag känner att det tar ett tag innan allt fallit på plats det hände mycket ! Rekommenderar detta varmt💖👍 tack Hasse "


" Carina Pettersson  En helt underbar behandling, så den kan jag verkligen rekommendera er att göra om ni vill må bättre och ha förändringar i erat liv. Efter en behandling av Hasse har mycket förändras till det bättre här, så glad och tacksam för det. "Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt arbete.Precis som jag många gånger under åren fått till mig att skriva om den gamla kunskapen, har jag även hört jag ska använda mina händer till att hela folk.

Jag är idag mycket glad över att idag få utöva de båda verksamheterna.