BÖCKER, FÖREDRAG & RESOR

 

Förutom att jag skriver om vår äldre historia och föreläser, arbetar jag med många andra projekt.

 

  • Som utbildad Kinesiolog håller jag regelbundna hälsobehandlingar där jag utövar en unik energihealingmetod som idag går under namnet Ankhenergymetoden.

 

  • Som utbildad Astrolog ställer jag horoskop och håller privata konsultationer. Jag arbetar med en kombination av Västerländsk och Österländsk astrologi, för att bland annat kunna peka på viktiga

uppgifter och målsättningar i livet. Vad du kom hit för att förverkliga och lära kort sagt. Ser även vilka förändringar du befinner dig i under året, ett sk årshoroskop. Mer info finns se nästa sida.

 

 

För ytterligare information, se nedan eller ring 0730-777570.

 

 

VÅR HISTORIA...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Människan har i alla tider funderat på vilka vi är och vart vi kommer ifrån.

 

 

 

 

Är det möjligt att människan kanske härstammar från gudasöner och döttrar? Det omtalas bl.a. i Bibeln att gudasöner fattade tycke för människornas döttrar. Dessa barn kom att omnämnas som jättar i Bibeln.

 

Noak var en jätte som en del menar var vår gemensamma anfader. Han var den enda jätten som överlevde syndafloden, den som sägs inträffat ca12 000 år f.Kr.

 

Är det från den tiden vi fick gudarnas enorma skaparkraft och kreativitet?  En skaparkraft som vi dessvärre missförstod och nu håller på att förstöra vår värld med? Eller har vi en ännu äldre historia här på jorden?

 

Är det inte dags för dagens människa att lära sig av vår uråldriga historia och återta den inneboende kraften och samhörigheten med universum?

 

Att vakna upp ur en mångtusenårig dimma och ta gemensamt ansvar för moder jord. Tillsammans kan vi vända vår utveckling på jorden till en mycket ljusare och mer kärleksfull tillvaro.

 

Nyckeln är att historiskt sett förstå vilka vi en gång var - så att vi åter igen kan utstråla det ljus och den kraft som vi faktiskt ÄR. Det är detta och mer därtill som mina böcker nedan handlar om.

 

 

TRE BÖCKER. EN MYCKET SPÄNNANDE TRIOLOGI.

Den Förbjudna Kunskapen var min första bok.


Det slog bokstavligen gnistor om den när den kom ut i Oktober 2015.

Den Förlorade Kunskapen

hade bokrelease den 25:e Augusti nu i år 2016.


En fristående berättelse om

spännande resor i Nya Världen.

Slutligen hade sista boken i trilogin,"Den Fördolda Kunskapen" bokrelease den 30:e September 2017 och äntligen blev nu trilogin komplett.Jag är så glad över att dessa böcker blivit mycket omtyckta av både kvinnor och män i alla åldrar.


Kanske för att de tillsammans

väcker storheten inom oss alla och att vi äntligen börjar förstå vilka kraftfulla varelser vi egentligen är.

Att bli författare på "äldre" dar är riktigt roligt. Det har vuxit fram allt sedan jag var 20 år gammal. Det var då jag mötte en kvinna med mediala förmågor.

 

Hon berättade för mig att jag skulle komma att skriva om vår äldsta historia. Sedan dess fick jag höra detta upprepas många gånger under åren, från många olika människor.

 

Därför är det är idag en stor glädje att alla tre böckerna i min triologi är publicerade. Jag valde medvetet att ge ut dessa som äventyrsromaner. Tanken var att denna genre når ut till fler läsare än om dem endast hade varit faktaböcker.

 

Jag utmanar läsaren att själv reflektera kring den fakta jag tar upp i mina böcker och med kritiska ögon se om det stämmer.

 

För om min berättelse stämmer har kunskapen vi burit på varit felaktig och därmed har den skola vi gått igenom från unga år varit osann. Har vi fått lära oss en felaktig historia om oss själva och vilka vi egentligen är?

 

 

Här en fin artikel hämtad ur tidningen NÄRA:

 

Den förbjudna kunskapen!

2016-11-25 | Helena-Magdalena Ivekrans blogg


Vi kan alla lära oss att minnas, den gamla kunskap som vår själ minns liv efter liv. Det är som att vi har blueprints som gör att vi minns det som vi en gång kunnat. Många av oss har gjort andliga resor och sökt i många, många år. Många är vi som har läst underbar andlig kunskap som är gammal, välbevarad och som åter kommer i ljuset. När vi läser vissa böcker så är det som att vi även läser mellan raderna och blottar minnen från svunna tider. Jag har i hela mitt liv varit en sökare och jag har läst en mängd litteratur inom en mängd olika ämnen, allt med syftet att försöka förstå vilka vi är och varför vi är här. Jag har läst om glömda religioner, om trossystem, om astrologi, sociologi, psykologi. Jag har fått många svar och ännu fler frågor om hur allt hänger ihop. I går hade jag ett härligt lunchmöte med Hans Oreheim, arkeolog och författare från Göteborg. Han är mycket kunnig och vis.

Han har i sina båda böcker; Den förbjudna kunskapen och Den fördolda kunskapen rest runt i världen och ställt liknande frågor. Hans böcker är mycket spännande och det är som att färdas över tid och rum när jag tar del av hans spännande resor! Vi hade en väldigt trevlig lunch och jag förundras över hans kunskaper om de gamla mysterieskolorna. Den kunskap som endast de utvalda hade tillgång till tidigare. Den lilla klick som fick veta, det som var den tidens sanning. På något sätt så har jag alltid känt som att den kunskap har jag alltid kunnat tillägna mig och mycket har jag fått när jag har kanaliserat. I går fick jag den viktiga insikt att det är ju just det jag arbetat med i över 20 år, att försöka sprida högre medvetande till alla som också känner att det finns något mer än det vi kan se och ta på.

Under vårt samtal så pratade vi om kraftplatser, om de tillrättalagda och de som verkligen är kraftplatser. Vi samtalade om det antika Grekland och om Egypten, där mycket, kanske allt härstammar ifrån. Vi pratade om Atlantis, om Peru, om pyramiderna i Sydamerika. Vissa luncher vill man bara att de aldrig tar slut. Hans har rest på så många platser och verkligen fått möjlighet att uppleva mycket spännande! Nu kommer han starta resor som följder denna gamla kunskaps vägar. Som en sådan här lunch, när två gamla själar möts över intressanta diskussioner om svunnen tid, mysterier, kulturer och förlorad kunskap! Om ni vill läsa dessa böcker så finns de att beställa på Bokus och i bokhandlarna. Vill du läsa mer om Hans Oreheim, hans böcker, föreläsningar mm så titta in på www.ankhenergy.se

Jag önskar er alla en magisk kväll,

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

 

 

 

 

HÄR NEDAN EN LÄNK TILL EN RADIOINTERVJUV DÄR JAG BERÄTTAR MER OM MINA BÖCKER. TRYCK BARA PÅ KNAPPEN.

...........................................................


FÖREDRAG


JAG HÅLLER FÖREDRAG RUNT OM I SVERIGE.


FÖREDRAGEN HANDLAR MYCKET OM VÅR ÄLDRE VÄRLDSHISTORIA. GRUNDTEMAT ÄR ATT VI HAR EN MYCKET ÄLDRE HISTORIA BAKOM OSS ÄN DEN VI FICK LÄRA OSS I SKOLAN. OCH ATT VI INTE ÄR DE VI TROTT OSS VARA.


FRÄMST BYGGER MINA FÖREDRAG PÅ ÄMNEN HÄMTADE FRÅN DE BÖCKER JAG SKRIVIT, MEN MED VISSA TILLÄGG I ÖVRIGA ÄMNEN. HÄR NEDAN FÖLJER EN LISTA NÅGRA SPÄNNANDE FÖREDRAG:


DEN FÖRBJUDNA KUNSKAPEN


KATARERNAS HEMLIGA LÄRA


EGYPTENS MYSTERIESKOLAN & KRISTENDOMMENS VAGGA


DEN NYA GAMLA TIDEN


NAG HAMADI-SKRIFTERNA


DEN FÖRDOLDA MAKTEN & KÄRLEKEN


JAG HÅLLER ÄVEN FÖREDRAG OM ANKHENERGYMETODEN &

THE SCHOOL OF ANKH.


Här några nya poddavsnitt från Oscar & Fredrik 11:11 fantastiska podd med mig.
 

OM INTRESSE FINNES RING OCH BOKA FÖREDRAG PÅ 0730-777570.


...........................................................................................................

HÄR NÅGRA TREVLIGA RECENTIONER OCH UTTALANDEN OM MINA FÖREDRAG MM." Tack för en lysande föreläsning! 3 timmar fyllda med kunskap och information om allt emellan himmel och jord, bokstavligt talat. Långskallar, egyptiska symboler, Cernlab, banksystem, hälsa, cropcircles mm. Underbart! " Carina L Svensson‎".....Hasse, käre broder! Nu har jag läst ut din första bok. Den var mycket spännande och intressant. Jag hade svårt att sluta när jag väl börjat. Jag fick många insikter och en del bekräftelser, vilket gör att det blir ännu tydligare hur allt hör ihop och hur gammal kunskap kommer tillbaka nu i full kraft. Det går inte att hejda. Därför att det handlar om grundläggande gudomliga principer som är inbyggda i själva livet. Ja tänk om vi får kunskap om vilka vi är. Det blir världens händelse som skapar en helt ny jord och människa. Vi är alla medskapare, genom att vi tar bort skygglapparna och öppnar ögonen, de fysiska och de själsliga ögonen. Tack för denna fantastiska bok. Jag ser fram emot nästa. Visst är allt självupplevt?! Du kunde lätt göra en film om detta ditt forskarliv inom de gamla mysterierna. Det gör sig bra på film. Särskilt inslagen där du blir förföljd av mystiska män och får inbrott på hotellrum mm. Stor kram och Grattis! " Jennyli Gustafsson
Det är alltid roligt att få uppskattning för sitt arbete.Precis som jag många gånger under åren fått till mig att skriva om den gamla kunskapen, har jag även hört jag ska använda mina händer till att hela folk. Jag är glad över att idag få utöva de båda verksamheterna.